Kitaplog Nedir?
15 Ağustos 2009 tarihli ekleme:
Kitaplog kişisel blog gibi başladığı yolculuğunda bir buçuk yılını geride bıraktı ve artık kişisel blog değil kişilerin kitaplar hakkında fikirlerini ve değerlendirmelerini paylaştığı bir site.
Kitaplog’da yayınlanan yazılar kitaplar hakkında: Değerlendirme, eleştiri, kısa bir yazı… Yazılar kişilerin kendi seçimleri. Kitaplar hakkında paylaşmak istediği birşeyler olan herkes için kitaplog burada.
Kitaplog’daki yazılar kısaca,
- Kitaplar hakkında olmalı,
- Kendi yazınız olmalı,
- Her tür yazı olabilir: değerlendirme yazısı, uzun veya kısa bir eleştiri yazısı, benim kullanmaya çalıştığım “bir kitabı bir arkadaşına nasıl anlatırsın” türünde yazılar.
- Yazılarınızı göndermek için eposta adresi:
-
kitaplog@gmail.com
-
============================
5 Mayıs 2009 tarihli ekleme:
Sitede yazılan yazılar “Konuk Okur”ların kendi fikirleridir. Sitede yayınlanacak yazılara herhangi bir sansür uygulanmıyor. Diğer yandan kanunlara aykırı veya küfür, hakaret dolu olabilecek yazılara izin vermek gibi birşey de söz konusu değil.
============================
3 Aralık 2008 tarihli ekleme:
Kitaplog’da siz de birşeyler paylaşmak isterseniz yazınızı kitaplog[at]gmail.com adresine gönderebilirsiniz. İşte yeni slogan: “Sansür yok, kısıtlama yok, burası kitaplog!”
============================
28 Ekim 2008 tarihli ekleme:
Günde 1 yazıdan bu yazıyı yazdıktan bir süre sonra vazgeçtim. Yoğunluk kadar, hergün yazmanın bana zor gelmesi de bir etken oldu bunda. Peşinden uzunca bir süre yazmadığım bir dönem oldu. Bugün itibariyle de yazmak istediğim dönemlerde yazıyorum.
============================
Site kurulurken (Haziran 2008):
Kitaplarla ilgili bir site burası. Hem de Türkçe. Eminim site ziyaretçisi olarak bu sayfayı okumaya hala devam ediyorsanız aklınızdan bir yerden “manyak ya da aptal bu herif” diyor olabilirsiniz. Mümkündür. Umrumda değil. Belki bir süre sonra İnglizce bölüm bile eklerim siteye.
Şu anda görünen o ki, günde bir kitap bilgisi gireceğim. Gerçi bazen daha fazla girdiğim de oluyor.
Herhangi bir eksiklik görürseniz (yanlış kelime kullanımı, dilbilgisi, yazım ya da imla hatası gibi) bildirmekten çekinmeyin. Türkçe güzel kullanıldığında çok keyifli bir dil haline geliyor.
Tüm kitap dostlarına sevgiler…